Reacties

Na lang aandringen van mijn vriend Herman eindelijk in juni jongstleden een keer mee geweest naar dit legendarische dansfeest. Nou zeker geen spijt van gehad veel nieuwe vrienden en vriendinnen aan over gehouden. Hoewel ik zelf inmiddels boven de 50 ben werd het een erg leuke dansavond, zelf meer dan dat. De 2 vrouwelijke disc jockeys waar ik echt nog nooit van gehoord had draaiden een bijzonder feestelijke mix van herkenbare oude en zeer dansbare nieuwe muziek. Kortom erg leuk, ik ben er de volgende keer na de vakantie weer bij.
Robert van Vleuten ook namens Hans.


Het dansfeest op 3 maart 2017 was erg leuk en ik had een erg leuke ontmoeting met een vrouw uit Limburg, Frederique genaamd. We hebben wat gedronken en gekletst. Ze zette haar naam in m’n telefoon, maar die is een dag later gejat. Zou mooi zijn als ik via deze weg nog in contact kan komen. Frederique, wil je me mailen via Club Desmet.
Groet, Richy.


Ja zeer geslaagde avond. De vrouwelijke DJ was top en de 2 andere heren draaiden zeer solide en geen afgezaagde plaatjes. Al een enorme verademing dat ik Sex Machine nou eens niet heb gehoord en toch heel lekker heb gedanst.
Graag tot gauw, W. van der Meervliet (50+)


Gevraagd om een reactie, nou hier komt ie: Wij waren hier voor het eerst en het viel beslist niet tegen. We bezoeken regelmatig dansavonden, maar dit is zeker één van de betere. Met name de 2e DJ (kale kop en zeg maar “serieuze oogopslag”) draaide naar ons idee geweldige muziek. Hij leek me persoonlijk geen feestneus maar wist wel hoe je een dansfeest moet bouwen. Bijzonder geslaagde 40 plus dansavond, we komen volgende keer zeker weer.
Hans Boom, David Gelderblom e.a.


Leuk de Ammeloelo’s weer eens te horen, niet al te bekende muziek maar wel erg dansbaar. Ik geloof dat de heren technisch gezien nog wel wat bij kunnen leren (ze zijn nog jong) maar de sfeer was weer als van ouds en niet te overtreffen. OMG die jasjes en de kuiten van die kleine, maar goed. We zijn er de volgende keer weer bij.
Hartelijke groeten van Sasja & Piet.


Ik verlang naar de mannen in ruiten pakje, die wisten er een feestje van te maken met leuke geer-mixte nummers. Ik ben al fan van het eerste uur van jullie dansavonden juist omdat de muziek niet alleen maar de bekende, oude lullen muziek was maar het verassende en dansbaar. Dit wilde ik je laten weten.

Groet Gertrud van B.


De club zag er goed en gezellig uit en het personeel is vriendelijk. Wat mij en meerdere mensen van onze activiteitengroep stoorde was het werk van de Ammehoela’s. De muziekkeuze was nog niet eens zo slecht, ongeveer de helft van de muziek sloeg best aan bij het publiek, maar het leek wel of de 2 heren voor het eerst in de DJ-booth stonden. Er werd niet eens geprobeerd om de nummers vloeiend op elkaar over te laten gaan, een nummer werd meestal gedraaid tot het einde, dan was er een stilte (een dj-sin) en iedereen keek elkaar aan en opeens kwam er een nieuw nummer soms met een lange trage intro waarbij mensen zich duidelijk verveelden.

De nummers waren duidelijk niet op elkaar afgestemd, soms had je een lekker up-tempo nummer en vervolgens een stilte en dan kwam er opeens een heel langzaam nummer als ‘Cocain, running in my brain’ waarna een derde van de zaal na de intro van ongeveer 1 minuut gepraat weg liep. Soms als er wel geprobeerd werd om 2 nummers over te laten vloeien, hoorde je 2 nummers en ritmes door elkaar en raakten mensen in de war.

Ik heb een tijd op het Leidseplein ge-DJ-ed, maar ik weet zeker dat als ik zo zou draaien dat ik ergens aan het begin van mijn eerste set al was weggestuurd. Het publiek was leuk en gezellig en de sfeer best goed, maar door de muziek zijn wij toch al rond 23.00 uur vertrokken.
Met vriendelijke groet, Aniel74


Vorige week vrijdag met een aardige heer gedanst, zag er uit als 50 maar volgens mij zei ie dat hij wel ouder was. Wit overhemd, zwarte laarsjes, lang, flinke bos donker grijs haar. Heerlijk gedanst. Ben zijn telefoonnummer kwijt geraakt. Graag contact opnemen via Desmet. Groet, Fréderique   (PS, ik had een rood jurkje aan.)


Ik twijfel dit keer om te komen omdat ik de laatste keer (en de keer ervoor voor) de eerste helft van de avond, de dj’s nogal vond tegenvallen. Juist hele voor de hand liggend muziek.


Afgelopen vrijdag hebben we weer een topavond gehad, die 2 ouwe DJ’s met die brillen draaien wel verdomd lekkere dansmuziek. Ook het aanbod dansbare heren viel ons weer helemaal niet tegen.
Sandra & Willemien.


Ik was er vrijdag 2 oktober 2015, zeer goed gedraaid door de jonge honden. Vraagje: ik zag Marc Stakenburg (3FM) op het podium maar die heb ik niet horen draaien. Komt ie nog een keer.
Groet, Wierd van D.


Voor het eerste geweest op 15 maart jongstleden, wat een topavond, dat ik dit niet eerder heb ontdekt. Ouwe meuk afgewisseld met moderne muziek en nog erg leuke mensen ontmoet ook. Prima DJ’s hoewel er altijd wat te wensen overblijft. Ik ben er weer bij de volgende keer. Groetjes, Monique.


Kwam wat laat binnen en hoorde alleen het slotje van DJ Ron Flenski, wat draaide die gast goed. Misschien Flens volgende keer op prime time. Willem.


Kaarten gekocht samen met vrienden van Singles United. Superleuke avond gehad, niet hijgerig, wel heerlijk gedanst, zeker voor herhaling vatbaar. Tot gauw maar weer. Simone & Rianna. (50 geen probleem dus!)


DJ Rosso, nooit van gehoord, schijnt heel erg bekend te zijn, maar het moet gezegd hij draaide wel erg lekkere muziek. Herman.


Hoewel een erge fan van de mannen in de geruite pakken vond ik het beatgenootschap ook lekker draaien. Zeker voor herhaling vatbaar, ben er weer bij in 2015. Ook veel mannen, vindt mijn vrouw wel zo leuk. Frans R.


De mannen van het Beatgenootschap waren erg op dreef, ook aardig wat dansable mannen dus het was erg geslaagd. Wanneer is er weer een Club Desmet in 2016. Groeten Trix en Judy.


Om de een of andere reden het feest in november 2014 gemist, was zeker heel snel uitverkocht. Ik ben er weer bij in 2015. X Herman.


Prima muziek gedraaid door DJ Paolo Passionato en de mannetjes van Hoela’s. Gerda & Harry


Disco Team Blue Page, was dat niet Zutphen 1972? Liefs, Liddy.


Vorige feest was weer top, wij zijn erbij in februari. Vriendelijke groet, Emma & Theo.


Eindelijk kunnen we eens naar de dolle tweelingen. Ik heb ze een keer gehoord op een feest van ID-TV en ik moet zeggen de meisjes kunnen wel een feest maken. Dames geven toch weer net een andere touch aan zo’n avond. Maar ik zie dat DJ Stan er ook weer eens is, dus dat is leuk meegenomen.
Groet, Harry.


Tot mijn grote vreugde zie ik Stan Rijven voor de volgende keer op het programma staan. Altijd een vertrouwde waarde en een garantie voor een goed feest, volgens mij draaide hij ook de allereerste keer in Club Desmet, wij waren er bij en het was top.
Lucy & Bert.


Ik vond die kale DJ erg professioneel draaien, het zat goed in elkaar maar ik miste een beetje uitstraling, hebben DJ’s dat ook. Of was ie misschien iets te jong. Nou goed Allard was weer lekker op dreef.
Tot volgende keer. Jan & Ingrid


Goed dat jullie steeds nieuwe DJ’s hebben, hoewel je niet te voorspelbaar wil draaien ontkom je toch niet aan de classics. En afwisselende de DJ’s geven daar gelukkig steeds een nieuwe invalshoek. Zo vond ik ‘Tonmeister Al’ een beetje ouwerwets maar ook wel weer erg lekkere plaatjes draaien (en hij zag er nog goed uit ook). Trouwens Ammehoela’s eigenlijk altijd goed en vernieuwend. Wij kwamen om half 10 binnen en toen was de Champagne helaas op.
XXX Richard en Adèle.


Zonder meer de beste avond van de afgelopen jaren. De Ammehoela’s waren weer fantastisch (jasjes uit en een andere naam en Tiesto eat your heart out) en de nieuwe act De Twins of zo vond ik ook super goed.
Tot volgende keer. Ronald.


Ik dacht dat wij er nu alle keren bij zijn geweest maar dit was echt de beste combinatie van DJ’s. Die 2 nieuwe meiden helemaal top, precies de goeie keus, we zijn nauwelijks van de dansvloer af geweest. En de geruite colbertjes waren goed zoals we dat inmiddels gewend zijn.
groeten van Henk & Wilma.


Je oproep heeft wel geholpen volgens mij. Veel leuke mannen gezien en mee gedanst dus het gaat de goede kant op, maar nodig gerust een hockey- of voetbalelftal uit. Heren dan hè. Hapjes en Prosecco was weer OK. En de Dolle Tweeling (whats in a name) lekker gedraaid, de 2 jongens ook trouwens.
Sasja & Nicole


We waren tevreden over ons bezoek. Onze mening zal wel gekleurd zijn omdat we iets ouder zijn dan de gemiddelde bezoeker, maar wel graag af en toe willen dansen. De muziek van de heren was goede dansmuziek, gevarieerd, mogen wat mij betreft wel iets meer oude hits tussendoor. De muziek van Philippona vond ik origineel, maar voor mij onbekend, dus dan luister ik eerder dan dat ik dans. We zijn echter rond 12-en weggegaan dus misschien heb ik haar tekort meegemaakt. Bij de garderobe bij binnenkomst wat druk, moesten even wachten op bediening daar, maar verder gaf het niet teveel last en voor het dansen moet het ook weer niet te stil zijn. Entreeprijs wel wat aan de hoge kant, vond ik. Maar ik begrijp dat dit gebruikelijk is. Drank echter niet duur, hapjes prima. Al met al prima. Ga zo door zou ik zeggen,
met vriendelijke groet, Marja.


Vond het een zeer geslaagde avond. Had alleen gezien de gem leeftijd wat meer 70’s en 80’s muziek verwacht, misschien de volgende keer. Prima toch dat er meer vrouwen komen, maar zal als ik weer kom wat vrienden mee nemen, dus dat aan idereen doorgeven. Was gezellig druk dus mensen genoeg die avond. Zekers mee doorgaan, misschien een thema er aan verbinden, altijd leuk.
Succes en mvg Chris.


De Ammehoela’s vond ik heel goed draaien, Philippona vond ik minder goed. Het is niet erg dat er meer vrouwen komen. Ik kom om te dansen en meer mannen = meer gezeur aan je hoofd.. Het aantal mensen was precies goed, je kon je qua dansen vrij bewegen. Ik heb niet zoveel hapjes gezien (wel drankjes; prijs was goed) maar dat kan toeval zijn. Ik vind het een heel leuk concept en dat vond m’n gezelschap ook. De Prosecco was erg lekker trouwens. We horen graag wanneer het weer is.
Vriendelijke groet Carolien.


De heren vond ik leuker draaien dan de dame. Ik zou wel wat meer klassieke swingende hits willen horen. Geen experimenteel gedoe en ook liever niet teveel wereldmuziek. Herkenbare nummers met een swingende beat! Is het erg dat er meer vrouwen dan mannen komen, zoja wat zou ik daar aan kunnen doen, ik vind het niet erg. Het was alleen bij de bar te druk. Ik heb soms lang moeten wachten. Wel plezierig personeel. Aan de zijkant van de bar is de doorgang erg smal, omdat mensen daar ook gaan bestellen. Dat stokt de doorloop. In de zaal vond ik het niet te druk, hoewel het ook niet veel drukker zou moeten worden. Wat mij betreft zou ik er zeker mee doorgaan. De sfeer vond ik erg fijn. De prijzen en tijden zijn ok. De hapjes die rondgebracht worden bevordert de ongedwongen sfeer; blijven doen. Ik ben er de volgende keer graag weer bij.
Groet, Marcel.


JA Vooral doorgaan! Prima concept ! Dit feestje kan de parel van de Plantagebuurt worden. Ik was er pas wat later op de avond (rond 12) en vond het super. Erg goede dj’s ( zag/hoorde Philippona) erge leuke en persoonlijke muziek, gewoon eigen tijds (je word gek van altijd ‘I will survive’ en ‘Paradise by the dahsbord light’). Vind muziek met een signatuur erg belangrijk. Vond het een hele prettige sfeer. Het rondgaan met de hapjes maakt het gezellig. Als feest vond ik het een aanwinst. Tja en dat er meer vrouwen waren.. is wel een beetje jammer, maar niet heel erg. Vrouwen houden nu eenmaal meer van dansen. Misschien moet er een mannelijk item tussendoor zitten ( weet zo snel niet wat). Ik kijk uit naar de volgende.
Hartelijke groet, Marjolein.


Ik vond het zonder meer een geslaagde avond op alle fronten, aanvangstijd, publiek, muziek (eerst golden oldies met de Ammehoelaas en wat stonden de heren lekker mee te swingen) en toen dj Philomena met wat spannendere muziek, ook zeer geslaagd! de prosecco, de happen, het aanbieden hiervan, allemaal goed. Wat zou je kunnen doen om, inderdaad, meer mannen te trekken? laat elke vrouw 1 man meenemen?? partner, goeie vriend, buurman, collega, een onbekende?? daag ze uit? ik had er zelf niet aan gedacht om de meeste toch papa’s om me heen uit te nodigen maar als het me expliciet gevraagd wordt, ga ik wel hard op zoek, volgende keer ook hoor, ik was er voor het eerst dus moest het even ervaren. Ik heb dus erg genoten, ook al ben ik een reguliere stapper, ik heb ontzettend genoten van het eerste schoolfeestjesgevoel! tot swing dus weer,
groet Francine.


Erg lekker gedanst! Goede prijs, goede hapjes. Niet te druk. Ja, teveel vrouwen, 50 % mannen en 50 % vrouwen toelaten en ja ……………..hoe komen ze binnen ? Een ieder moet een man meenemen ? Goede dj’s , vooral de tweede (dame).
Zeker doorgaan! vr groet Paula.


De heren DJ’s hebben een leuke act. De dame ziet er smakelijk uit. De nummers gaan perfect in elkaar over, maar: ik miste de nostalgische herkenning. Ze draaiden geen muziek waar nu veertig- en vijtigers mee opgegroeid zijn. Ik wachtte tevergeefs op bekende Rock (en roll), stomende Soul, relaxte Reggae of iets verrassends. 2, 3 nummertjes waar je iets mee hebt even lekker swingen; je juist weer even ergeren aan die ene klote band, even wat drinken en weer verder dansen had ik in gedachten. Lekker vol hoort bij zo’n avond als je maar genoeg ruimte hebt om te dansen, dit was prima. Behoorlijk wat mensen gingen bijtijds weer weg. Als iedereen was blijven swingen was ’t wel haringen in een ton geworden. Wij waren enthousiast over de organisatie, de sfeer en de bezoekers De barkeepers hielden zich kranig op de drukke momenten. De opstoppingen aan de kopse kant van de bar zullen wel met de verbouwing opgelost worden. De eigen stijl van de Club Desmet avonden moet groeien ook iets om continu aan te werken.
Groet, Johan.


Eigenlijk was ik afgelopen vrijdag voor het eerst op dansfeest in Desmet, een kennis vertelde mij erover. Ik vond het een heel ontspannen vrolijke sfeer. Hartelijk welkom met bubbles en wel heel
lekkere gefrituurde snackjes en lekkere worstjes en olijven. Niet te druk, precies goed knus en levendig. De DJ’s vond ik allemaal enthousiast. Ik vind ’t zelf leuker als de muziek wat meer 70’s en 80’s is, funk en soul en veel zwarte muziek. Tsja, smaken verschillen, ik houd wel van opzwepender muziek ( tsja, wat is dat dan weer precies..). Het viel me op, meer vrouwen dan mannen. Ik ben zelf een vrouw en ik was samen met een mannelijke vriend. Meer mannen zijn uiteraard welkom, maar waar je ze dan toch vandaan moet halen, dat weet ik dan ook net even niet. De verhouding op zichzelf stoort me niet, ik vind vrouwen verre van onaangenaam of sfeerverpestend, dus dat zit wel snor. Mijn vriendin reserveerde de kaartjes, maar was verhinderd trouwens. Mag ik ook op de mailinglijst? Ik bezoek het feest graag nog eens.
Hartelijke groet, ga zo door! Ada.


De avond was heel erg leuk. De sfeer was goed, het publiek leuk. De muziek was ‘dansbaar’ in het begin. Later werd het alsnog ‘House” of “Techno”. Daar kan ik niets mee. De hapjes waren prima en de toegangsprijs ok. DOORgaan!.
groet van Hania.


Was op een gegeven moment een beetje veel van hetzelfde (Marokkaans) en niet lekker opzwepend en inspirerend. DJ vond ik wel weer energieker maar ook weer niet echt lekkere dansmuziek maar heb ik niet zo lang gehoord. Tja als singlevrouw hoop je toch altijd die leuke man tegen te komen en als er dan 1 op de 7 a 10 mensen man is, is dat zeker teleurstellend. Zeker als die enkeling nog met zijn vriendin is… Was het te druk? Ja op een gegeven moment is het wel zo druk op de dansvloer dat je niet lekker volui kan swingen ( kon op de muziek ook niet echt) Met zitten was er toch wel een plekje te vinden. Het hele concept is leuk, prijs mag ook 10 zijn, maar dat weet jij beter gezien kosten/baten-verhouding. Drank erg verwelkomend en ook lekker, bitterbalen ook aangename verrassing. Tja het idee is leuk, ik was er voor het eerst (kom meer in vrij-dansen-gelegenheden; wat losser) Misschien moet het nog een beetje zijn vorm & publiek vinden.
Succes Tanja.


De vrouwelijke dj was ontzettend. Het klonk voor mij als twee nummers doorelkaar en ik ben weggegaan omdat ik er fysiek misselijk van werd. Misschien ben ik de enige, maar voor mij kan dit dus echt niet. De heren waren oke. Leuk eindelijk ook even andere muziek dan de geijkte. Graag ook muzie uit bv Jemen en tourareg muziek. Allebei heel opwindend en te gek om op te dansen. Uit Afrika komt uberhaupt veel goede dansmuziek. Wat de prijs betreft heb ik liever een lagere prijs en geen gratis drank en hapjes, maar het is geen onoverkomelijk punt.
Marion.


Ik vind het concept prima. Lekker dat er borrelhapjes zijn, maar grote brok rauw vlees vind ik beetje vies. Jammer dat er weinig mannen zijn, wat er aan te doen? Mannen halve prijs, elke tweede man die je meeneemt gratis, ronselen bij sportclubs, cafe’s? Ik weet het verder ook niet. Voorzichtig bekend maken bij dating-sites en dan alleen de heren laten weten?
Succes!, Barbara.


De Ammehoela’s: te lang doorgaan in wereldmuziek, terwijl dit niet echt aanslaat, ook het erg lang opstarten van een plaat, suspence geven, werd op den duur hinderlijk, weer even 4 minuten wachten. Philippona: gaf er een lekkere swingende beat tegenaan, fijn om echt door te kunnen dansen, en ook eigentijdse muziek is prettig. Ik vind het wel jammer, zo weinig mannen! De entourage van de Desmet vind ik prima, tijden is een goed concept, drank en eten prima. Dj’s met routine en meer mannen, dan ben ik zeker elke x van de partij.
Wilma.


Het was weer erg geslaagd. De dame draaide op een gegeven moment wel erg ver van mijn bed muziek, maar ik dans toch wel.Herkenbaarder vind ik leuker. Prosecco is te vroeg voor mij. Ik kom pas na tienen binnen. Drank mag van mij natuurljk gratis 😉 Het was zeker niet te druk en de verhouding M/V bevalt me wel. Hapjes tussendoor hoeft voor mij niet, word je dik van.
Groet Herman.


De 2 heren: lekker melig. Wat meer groove zou wel kunnen. De dame: heerlijke muziek! goed dansbaar niet oubollig. Doorgaan!!! prijs ok, drank ok, kroketten heerlijk!, tijden prima.
Groet, Lonneke.


De muziek was sowieso beter dan de vorige keer. Ammehoela’s waren geweldig, de dame begon goed, maar bleef beetje ‘hangen’. Zou wel leuk zijn als er iets meer mannen zouden komen, maar het weerhoudt mij er niet van (ik, vrouw) om de volgende keer weer te komen hoor. Dan komen de mannen vanzelf wel… of niet. Concept werkt, zeker mee doorgaan!! Sfeer is ook helemaal goed, dus misschien is dat wel het voordeel van zoveel vrouwen 😉 Dank voor het organiseren, ik hoop dat het blijft, want er zijn maar weinig plekken waar je zo relaxed kunt dansen in prettig gezelschap.
Groeten, Marlou.


Hallo, ik vond het niet te druk, prijzen zijn ok, hapjes heerlijk, alleen de vrouwelijke DJ had duidelijk een ander doelgroep voor ogen dan deze wat oudere jongeren. Meer gouden ouden is meer aan dit publiek besteed.
Groeten, Renée.


Om te beginnen heb ik een heerlijke avond gehad. Dank je wel daarvoor. De eerste twee DJ’s vond ik fijner dan de mevrouw die erna kwam. Als ik Stevie Wonder hoor, dan wil ik toch gewoon Stevie Wonder horen en niet een drummachine met zijn liedje. Minder uitnodigende dansmuziek. Het had best iets leger gemogen, om lekker uitbundig te kunnen dansen. De prijs, drank, kroketten allemaal helemaal goed.Ga er zeker mee door!
Marja.


Dank voor de gezellige avond allereerst. Je moet zeker niet stoppen met organiseren, ik hoor veel positieve reacties, en omdat het goed bezocht was denk ik helemaal dat t een succes was toch? Allereerst de muziek, De Ammehoelas’s, met alle respect (ik ken ook 1 van de mannen) het zijn leuke mannen, doen erg hun best, en af en toe is de muziek wel ok, maar over het algemeen iets te veilig. Hoorde een paar mannen zeggen, omdat we in de jaren 60 geboren zijn, wil nog niet zeggen dat we alleen muziek uit de jaren 70/80 en 90 willen horen! Daar ben ik het helemaal mee eens. Het moet vooral dansbaar zijn, maar miste echt het verassende element en opzwepende wat goede dj’s kunnen. Wellicht dat ze nog wat aan hun muziekkeuze kunnen werken, en vooral ook wat er na elkaar gedraaid wordt. Kleine hint: James Brown heeft veel meer gemaakt dan alleen SexMachine, wat ook veel dansbaarder is, sterker nog, luister eens naar de Herbaliser of wat J.Rocc doet met de muziek. Philippona deed het mijns inziens al stukken beter. Je merkt.. muziek is wel mijn ding.. 🙂


Het feit dat er meer vrouwen dan mannen komen, is wel een dingetje, kan ik mij voorstellen, ik denk niet dat je daar veel aan kan doen, mits je geile mannen in de tent wil die alleen maar langskomen om te ‘scoren’ denk ik. Ik heb het in mijn vriendenkring wel gemeld, wellicht komen er de volgende keer meer mannen mee, en vraag de vrouwen ook hun eigen man de volgende keer eens mee te nemen, in plaats van een avond uit met de meiden. Het was zeker niet te druk, lekkere gezellige drukte. Prijs en alle andere dingen absoluut geen commentaar, perfect was het, begintijd en eindtijd ook, kroketten geven het een heerlijk ietwat
oubollig maar ook eigens, onwijs leuk en welkom. (ook volgens mijn vrienden en vriendinnen).
Ga zo door, groeten Marcel.


GOED INITIATIEF………….WIJ ZIJN MET 3 MANNEN 1 VROUW GEKOMEN………FF ONZE FEEDBACK………LEUK DAT ER ZULKE EFEESTEN WORDEN GEORGANISEERD, HOERA……PRIMA LOKATIE, LEUK……..NEE, HET WAS NIET TE DRUK, PRECIES GOED….WIJ VONDEN DE MUZIEK WAT TEGEN VALLEN, WE HEBBEN NAUWELIJKS GEDANST…..MAG VAN MIJ WEL WAT SWINGENDER……WEL LEUK DIE OUDE HITS , ZOALS ATOMIC VAN BLONDIE BIJV…MAAR ER ZIJN OOK LEUKE HITS NU……..MOCHT VAN ONS WEL WAT HEDENDAAGSER………VERRUKKELIJK DIE BITTERBALLEN ETC, ERG GOED…………VAN MIJN VRIENDIN HOORDE IK DAT ZE HET DE VORIGE KEER LEUKER VOND……..IK VIND HET EVENWICHT MET EEN OVERSCHOT AAN VROUWEN WEL JAMMER………VIND HET TOCH LEUKER MET MEER MANNEN….KAN JE IN DE MAILING NIET VERMELDEN, NEEM VOORAL OOK MANNELIJKE VRIENDEN MEE?…………..IK VIND DE DRANK PRIJS IETS TE HOOG………DE GARDEROBE JUFFROUW WAS HEEL VAAK WEG……WE HEBBEN UITEINDELIJK ZELF ONZE JASSEN MAAR GEPAKT, WE VONDEN DAT WE LANG GENOEG HADDEN GEWACHT..10 MINUTEN…….……..IK VIND DAT JE GEEN GELD VOOR DE JASSEN KAN VRAGEN ALS JE ZE NIET BEWAAKT……..OP EEN GEGEVEN MOMENT LIEP IEDEREEN GEWOON IN EN UIT BIJ DE GARDEROBE…EN DE KASSSA LAG GEWOON OPEN!………JA, GA ER VOORAL MEE DOOR EN PAS HIER EN DAAR WAT AAN………
HARTELIJKE GROETEN, OLAF . (PS MIJN CAPSLOCK ZIT VAST)


We hebben ons weer goed vermaakt. We kwamen rond 21:30 binnen. Helaas was het proseccofeestje (integenstelling tot de vorige keer) toen al voorbij. De Ammehoela’s stonden te draaien: in het begin naar onze smaak iets te veel noordafrikaanse ritmes, maar later swingender. Ze zijn wel leuk. Philippona viel minder goed in de smaak. Zit geen swing in. Na een serie nummers zijn we vertrokken. De drukte viel mee. Wel leuk, zo. Op feesten als deze zijn er altijd meer vrouwen. Die zijn nu eenmaal danslustiger. Volgens mij krijg je niet specifiek meer mannen binnen. De prijs is pittig, maar de hapjes maken dat goed. Ik zou zeggen: doorgaan zo. Blijven zoeken naar DJ’s die muziek uit alle decennia sinds WO II draaien (en niet alleen uit de late jaren 80).
Groet, Willem.


Uitermate geslaagde avond. De Ammehoela’s feestelijk, Philippona zal wel wat gemor opleveren, ik vond het juist een verademing om eens niet Gloria Gayner, Meat Loaf en andere platgetreden paden te beluisteren. Was prima dansbaar en vernieuwend. Vrouwen in de meerderheid geen probleem, integendeel, maar ja, ik ben een man… Drukte acceptabel. Prijzen oké, bediening prima(mag ook wel even gezegd worden!). Wellicht wat kinderachtig, maar iets leuks verzinnen waardoor er wat makkelijker contact ontstaat is een overweging waard. Wij zijn er volgende keer zeker bij!�
Met vriendelijke groet, Frank.


Allereerst bedankt dat je sowieso deze avonden regelt, je doet ons er een groot plezier mee .Het was weer erg leuk afg. Vrijdag. De Ammehoela’s zijn prima en aanstekelijk vrolijk. Philippona iets taaier en experimenteler , maar misschien wel een goed contrast met de jongens daarvoor. Ik ben een man , dus er kunnen nooit genoeg vrouwen zijn. Het was niet te druk : eigenlijk precies goed, ( vorige keer vond ik het aan de rustige kant ) De prijs lijkt me redelijk. Het barpersoneel kon het op gegeven moment maar nauwelijks redden om iedereen een beetje soepel en snel te bedienen : misschien nog 1 erbij de volgende keer ? ( vooral tussen 22.30 en 1.30 ) Zou er op de site niet een plekje kunnen komen waar je iemand nog kan benaderen die je op de avond zelf niet kon ontmoeten om wat voor reden dan ook ? Of vanwege verloren telefoonnummers , mail-adressen etc . Er zit natuurlijk ook best wel een ” dating -element ” in je dansfeesten. Ik ben zelf bv iemand een beetje ” kwijtgeraakt ” Conclusie : doorgaan ! misschien 1x in de 2 maanden ? Ideaal gesproken ergens tussen de 40 up avonden in de melkweg in.
Groet, Martijn.


Muziek: wisselend mijn smaak (niet erg), ik hou niet van wereldmuziek en de evergreens die je overal (kring-melkweg) hoort. Mix man-vrouw: geef mannen entreekorting (drie mannen voor de prijs van twee?) Drukte: prima, wel graag barpersoneel die de drukte beter kunnen handelen en niet tussendoor allerlei andere dingen gaan doen. Maar het absolute hoogtepunt was dat je ons trakteerde op bittergarnituur met werkelijk overheerlijke garnalenkroketjes, dat vind je nergens, usp, houden zo! Ander idee: kleine darkroom?
Groet, Wim.


De avond was gezellig, idee van gratis prosecco erg goed, bitterballen droegen ook bij aan gezelligheid; goed geprijsd alles, goed georganiseerd, vriendelijke medewerkers, sowieso vriendelijke en gemoedelijke atmosfeer. Maar voor mij (40) was het dansevenement zelf ietsje te gezapig, ik vond de Ammehoela’s een beetje te komisch; mag iets meer spanning in; af en toe een alternative danshit. Geldt ook voor Philippona; muziek kan meer naar hoogtepunt opgebouwd worden, zakte soms in, beetje sloom af en toe.
Succes en hartelijke groet, Annemiek.


Voor mij was het mijn eerste keer op je dansfeest. Ik kwam door werkzaamheden pas laat om 23.30 uur. Ik vond de sfeer erg prettig, niet (meer?) te druk, leuke mensen en heerlijke muziek. Kortom,
ik heb gedanst. De prijs van het ticket vond ik prima. Doordat het niet te hoog was voelde ik me erg uitgenodigd. Anders betaal je gewoon om er in te komen. Aardige portier, goede garderobe, misschien 1 persoon meer achter de bar? Toen ik bestelde stonden er twee. De belletjes en de kroketten heb ik niet meegemaakt. Dat was duidelijk tot 21.00 uur wat ook goed aangegeven was.
Ik kom graag volgende keer weer en vroeger op de avond. Dus ik hoop dat je doorgaat met de organisatie.
Hartelijke groet, Noor.


Ik zie dat jullie voor de volgende club de Amehoelas hebben uitgenodigd dus dat belooft veel goeds, ik zag ze al eerder in Desmet. De verwachtingen voor DJ Philiponna zijn ook hooggespannen als ik dit forum mag geloven. Meteen maar 6 kaarten besteld dus. Tot de 27e.
groet, Ivan & Merel.


Wij waren er voor het eerst en in jaren niet zo lekker gedanst, goeie muziek en erg prettige sfeer. Lekker dat je in het café elkaar nog gewoon kunt verstaan. Tot half drie gebleven.
Ank & Renée


Lekker de hele avond gedanst, de muziek zou soms wel iets moderner mogen. Wat ik van anderen ook hoor dat er wellicht iets te eten zou moeten zijn, hoeft niet meteen oesters en kaviaar maar toch.
Harm


Top Avond, fijn dat het zo vroeg meteen gezellig druk is, iets meer mannen zou geen probleem zijn en de gratis prosecco bevalt erg goed.
groet, Yvonne


Wederom een leuke avond gehad, erg leuk publiek.
Harald


Ik vond het gezellig, maar stel als DJ voor: Alex van Oostrom, van concurrent de Winter.
Ik vond de kaartjes best prijzig voor twee van die huiskamer-DJ’s.
Ingrid Bos


Ik heb eigenlijk niets aan te merken wat mij betreft gewoon door gaan!!!!
Wietske


Wat en heerlijk feest was dat gisteren! Hele goede muziek, leuke mensen en een mooie locatie, wat wil je nog meer. Zeer bedankt hiervoor en we komen zeker weer
Wouter


Ik vond het super leuk we zijn er volgende keer weer bij.
Annelies


We waren enthousiast. Leuke avond, leuke mensen. Het kleinschalige is met name erg prettig en de afwisseling tussen uit je bol in de danszaal en de bar waar je even kunt praten is een goeie combi.
Wij hebben verder weinig kritiekpunten. De muziek mag misschien nog wat pittiger bij afwisseling en niet al te veel ‘gouwe ouwen’. Maar over het geheel was het top. We verheugen ons al op een volgende keer. Veel succes in ieder geval met de organisatie van de volgende keren.
Laura & Melvin


Vond het een erg leuk en geslaagd feestje! Ik weet dat jullie het qua muziekkeuze niet iedereen naar z’n zin kunnen maken … maar ik persoonlijk zou ook graag weleens wat jaren 80 wave geluiden willen horen, b.v. Depeche Mode (met stip op één!), New Model Army, Tears for Fears, Talking Heads, Siouxie and the Banshees, Sisters of Mercy, Brian Eno, Anne Clark, Visage, Yello, Human League, Yazoo, Ultravox, Billy Idol, OMD, The Cure, INXS, Eurythmics, U2, Dexys Midnight Runners, Frankie goes to Hollywood, Talk Talk, Men Without Hats, New Order, Soft Cell, Duran Duran, ABC, Sigue Sigue Sputnik, A Flock of Seagulls, Simple Minds, Queen, Neue Deutsche Welle (diverse interpreten)
… ik kan nog wel doorgaan … maar als je dat wil hoor ik het wel … 🙂
Ik zou er i.i.g. komen … 🙂
Astrid


Het was een geweldige avond en ik heb het uitstekend naar mijn zin gehad, veel gedanst. Helaas ben ik ongelukkig gevallen. Niets ernstigs, maar wel een snee boven mijn wenkbrauw gelijmd in het OLVG. Het vallen had te maken met een wilde danspartij, maar de vloer was ook glad. De bediening heeft twee plateautjes met glazen laten vallen en één of twee gasten lieten ook nog per ongeluk één of twee gevulde glazen vallen. Dat is allemaal begrijpelijk, maar dat er niet meteen werd opgeruimd vind ik iets minder. Mijn valpartij was hier niet de oorzaak van, maar heeft er misschien wel aan bijgedragen.
Manuel


Het was zeker geslaagd. Er mag ook wel en actje in of een live optreden wellicht?
Sabrina


Wij vonden het een prima avond, maar wij zijn wellicht niet echt representatief, want het was voor het eerst in 10 jaar dat we een avond gingen dansen. Maar wij zijn zeker in voor een herhaling. We horen een beetje bij de ouderen (55+ aaargh) dus ik vond het soms wel een beetje teveel ritme en te weinig muziek terwijl ik me herinner dat we in de ’60 en ’70 -er jaren ook prima konden swingen. En ik hoor bij mijn kinderen ook hele leuke muziek die niet zou misstaan, maar daar weten jij en Stan vast meer van dan wij. In elk geval, goed initiatief, en wij willen er de volgende keer graag bij zijn.
Marco & Ellen


Bedankt voor de heerlijke dansavond, goede sfeer, enthousiaste dj’s, prettige mensen, uren swingen, ik zet het in mijn agenda.
Gerdien


Ik vond het erg leuk gisterenavond dus weer een nieuwe dansavond vind ik een zeer goed idee!
Marijke


Dank voor een geweldige avond en nacht, ik heb er zeer van genoten!
Willy


Het toeval wilde dat ik daags na jullie discoparty wéér bij een disco verzeild raakte, dus ik heb goed vergelijkingsmateriaal. Na een concert in het Bimhuis was daar (in de foyer met uitzicht over het IJ) een diskjockeydame in de weer: DJ Philippona, zie https://www.myspace.com/djphilippona. Het publiek: niet per se van die jazzliefhebbers, maar vooral mensen die zin hadden in swingen (en drinken). Net als bij jou een surplus aan ouwe lullen en dito dames. Wel was het veel kleinschaliger. Ik was niet met Judith, maar met een vriend die door z’n enkel was gegaan en amper kon hupsen. Toch ging ik meer uit mijn dak dan in Desmet. Hoe dat komt? Vooral door de muziek denk ik. Het is misschien niet helemaal te vergelijken (Desmet: “We draaien los van stijl, trends of leeftijd de beste dance tracks van de laatste 50 jaar, herkenbaar, dansbaar maar niet altijd voor de hand liggend”; die DJ-dame in het B’huis: “Elegant DJ Philippona spins MUSIC from the past, pleasing discerning music lovers and (jazz)musicians alike with her exquisite yet totally unpredictable taste. DJ Philippona strives to create a timeless uplifting experience through music”), en smaken verschillen, maar bij jou zat er – vonden wij – iets te veel foute disco tussen. Bij haar veel vrolijke, lekkere dansmuziek die iedereen kent maar toch niet al te platgetreden of te top veerterig is. Ik herinner me: Chuck Berry, Got to get you into my life (versie Earth, Wind & Fire), oude Marvin Gaye’s… Oud maar op een of andere manier toch meer van nu. Muziek met een twist, als je begrijpt wat ik bedoel.

Nog een indruk: in Desmet was het zo… voor en door ouderen. Misschien moet je een jongere, crispy DJ laten draaien? Dat je je als uitgezakte veertiger/vijftiger die zonodig moet dansen niet uitsluitend tussen lotgenoten waant?
Het kan mijn eigen hangup zijn hoor, en dat anderen daar in het geheel geen last van hebben!
Gijs


Ik vond het een geweldige avond! En het spijt me, ik heb even geen kritiek. Ik vond de decibellen van de muziek precies goed dus ik hoop dat dat zo blijft. Ik vind juli wel een goed plan, dan is het weer snel en wordt het echt een terugkerend iets wat te overzien is. September klinkt alweer zo ver weg. Maar goed ik ben dan ook een echte dansfreak.
Kiki


Ik wilde jullie nog even laten weten dat ik het een topfeest vond! Heerlijk geswingd. Wat een goed idee. Op naar de volgende keer.
Paula


De dansavond vond ik erg geslaagd, ondanks dat ik alleen moest omdat het al uitverkocht was voordat mijn vriendinnen een kaartje hadden! Ik heb heerlijk gedanst, de sfeer was ook heel erg goed. De enige aanmerking die ik misschien heb dat het een erg “wit” feestje was… Van mij mag het iedere maand! Er willen nog tig vrienden mee dus…. Ga vooral zo door allebei, super!
Liesbet


Het was erg gezellig, leuk publiek, niet te druk en niet te rustig, goede plek (praten aan de bar en binnen dansen) maar de muziek was te oudbollig. Te veel oude uitgekauwde nummers en te weinig afwisseling met nieuwe swingende muziek. (alhoewel ik heerlijk gedanst heb op “girls” en op “now that we found love”)
Zelfde minpuntje dus als Melkweg en Dauphine, alleen is het publiek in Desmet leuker en de zaal veel sfeervoller. Maar waarom geen Amy Winehouse? haha!
Er zijn toch ook veel swingende remixen van oude nummers, dat swingt dan net even wat meer, wat mij betreft. ( bv de remix van “show me love” heb ik echt gemist.
Bedankt voor het goede initiatief!
Mariejo


Het was een prima feest. Begin september is misschien wijzer en dan nog een keer aan het begin van de donkere dagen in december Mijn tip: toch nog iets meer herkenbare en dansbare superhits en minder Latin. Het geluksgevoel zit em vaak simpel in de good old memories. Dáár veer je van op! Doe vooral de groeten aan Stan.
Bedankt voor de fijne avond. Jan


Hierbij mijn reactie: Om te beginnen: een goed initiatief, ook de tijd bevalt ons goed. Leuk om naar uit te kijken, september is zo ver weg. Wat anders kon: de bassen waren soms oververtegenwoordigd (vervorming) en wat ons betreft wat meer Latin.
Freddy & Klaas


Ik heb wel een leuke avond gehad. Maar ….
er is natuurlijk altijd wat- ik hoorde:
– wat belegen publiek ( was ik dan al belegen ? )
– dj die leuke plaatjes van vroeger draait, maar niet een keuze maakt in soort- alles wat hij draait is dansbaar, maar de één danst graag op ska en de ander prefereert disco. Je merkte dus hele verschillende reactie’s op de dansvloer. ( Dat kan je ook willen natuurlijk )
– te benauwd op de dansvloer ( ventilatie )


Zelf zou ik zeggen: De 40-up feesten, waar ieder wel eens geweest is, hebben de eerst ‘boost’ van ‘wat een te gekke muziek hadden we vroeger- let’s dance’ teweeg gebracht, dus de 1e fascinatie is geweest. Persoonlijk ben ik een fan van Aex van Oostrom, omdat hij – vroeger al – niet alleen plaatjes draait, maar fascinerende mixes weet te maken. Da’s toch wel een stap verder, maar Alex nu eenmaal is technisch niet te evenaren. Wat ik destijds wel een nadeel van de 40-up vond – en van Alex- is dat er teveel werd geleund op oude muziek. De beat van die tijd is ook terug te vinden in tegenwoordige nummers ( Rock your body- Justin Timberlake bv.) Het integreren van hedendaagse muziek met een Soul-gevoel was de insteek van het feest dat Birgitta met Alex organiseerde in Dauphine. ( Met veel moeite konden ze van Charles toestemming krijgen om de zaal te gebruiken. ) Op dat feest was jij geloof ik ook. Ik heb Birgitta aangespoord om met jou verder te gaan, echter haar drukke werk was geloof ik uiteindelijk de reden dat dat niet doorging. Wel is de sfeer in Desmet een andere sfeer dan in de vroegere BOC, waar Alex draaide- ander publiek, andere smaak, dus andere muziek en wat dat betreft niet ‘minder’.
Te verbeteren valt er, behalve de ventilatie, dus niets, maar het kan wel anders. dat begint bij de muziek ( DJ ) en het publiek ( of andersom )


Maar: de ruimte in Desmet is te gek, alleen dat al voorkomt dat het te groot wordt, waardoor een intieme sfeer onmogelijk wordt. De 40-up is inmiddels een soort Margriet Winterfair geworden – daar gaat niemand van de 1e lichting meer naar toe – er is dus ruimte voor al die mensen. Dus; goed feest – en veel succes met de volgende editie o ja – eerst kaartje kopen via internet is wel handig, maar waarom niet: aan de kassa – vol=vol, en als er mensen uit gaan, kunnen er nieuwe in.
Huib


Het was een geslaagde avond: locatie, verhouding man-vrouw, de stemming, de juiste drukte. Qua muziek was er wel iets op aan te merken, althans naar mijn mening en de meningen van een paar mensen om mij heen. Ik hoorde geluiden: te veel ouwe lullenwerk, te veel platgetreden nummers (een soort Radio Gold Dance), waarom niet ook nieuwere nummers of modernere remixes van oude hits? Daar ben ik het wel mee eens. Ikzelf houd sowieso erg van funk (buiten Stevie Wonder), dus die is wat mij betreft al snel ondervertegenwoordigd. Qua planning volgende keer: zie mijn eerdere reactie. Ben benieuwd wat je er zelf van vond?�
Bart


Wij vonden het erg leuk. September weer. Succes!
Elja


Ik vond het ook geslaagd qua muziek en lokatie. Wat ik wel heb gemist is iets waardoor het boven de gemiddelde disco (boven de 40) uitstijgt. Ik had niet veel met de mensen om me heen. Ik zou het leuk vinden als je bijvoorbeeld een keer de muziek uitzet en iets zegt of iedereen welkom heet of vraagt of iedereen zich even voorstelt aan zijn / haar buurman van dat moment. Je kunt ook iets anders verzinnen om de avond wat persoonlijker en minder anoniem te maken. Dat helpt ook in het gevoel oja we gaan weer naar Paul zijn dansfeest. Juli ben ik al op vakantie dus graag in september weer.
Herma


Omdat ik vaak bij de 3voor12-avonden in Club Desmet ben, was ik enigszins verbaasd over het oudere publiek op de dansavond. Ik ben zelf 29 jaar en de sfeer was compleet anders dan de 3voor12-avonden die ik ken. Als ik dat geweten had, was ik niet gekomen. Voor het oudere publiek zag het er erg gezellig uit, maar voor mij blijft het bij deze ene keer. Succes!
Janneke


Ik vond het een geslaagde avond omdat
1. er een leuk en gevarieerd publiek was met niet overwegend vrouwen
2. het niet te druk was
3 een goede sfeer hing

minder vond ik: ik vond het niet swingend genoeg, de muziek was te braaf, ik zou wat meer disco willen. September is ook goed. Ik was met een aantal vrienden/innen die vonden een beetje hetzelfde denk ik.
Charlotte


De avond was inderdaad geslaagd, maar zoals je zegt: het kan beter. Volgens ons zat de handrem er nog te veel op.
De muziek.Alle nummers waren dansbaar, maar er zaten geen ‘vloersleurders’ bij. Je hebt van die nummers waarbij zelfs een invalide kraaiend uit zijn rolstoel opveert. Dat soort nummers (die ervoor zorgen dat de dansvloer vol stroomt) zaten er niet bij. Wel veel breuken in het ritme tussen de verschillende nummers, waardoor de dansvloer telkens de neiging had leeg te lopen.

De sfeer.
Volgens ons heeft iedereen zich geamuseerd.Maar het dak ging er niet af. Te weinig coherentie in het publiek? Misschien vergelijken we het te veel met de Fourty Up Party’s. Daar staat het dansen en feesten voorop. In Desmet zat het publiek vooral elkaar te bekijken. Dan krijg je een geremdere klassieke disco-sfeer. Tenminste.. zo hebben wij het ervaren. Als Club Desmet opnieuw wordt georganiseerd, komen we waarschijnlijk opnieuw. Daarvoor was het leuk genoeg. We zien wel wat het wordt. Dank voor het organiseren en voor de prosecco.
Willem & Elles


Leuk dat jullie zo open staan voor reacties. Sowieso vind ik het allemaal erg sympathiek overkomen. Echter, wij voelden ons niet geheel (of eigenlijk geheel niet) op onze plek afgelopen vrijdag. Wij zijn een groep vrienden van eind twintig, begin 30 en voelden ons erg aangesproken door je uitnodigingsmail, temeer daar wij ons altijd erg vermaken bij 3voor12 live en het publiek dat daar op afkomt. Maar je snapt dat wij schrokken van de gemiddelde leeftijd 🙂 Dat zou aan ons kunnen liggen, want wij waren immers nagenoeg de enigen onder de pak hem beet 40, maar toch schrokken we ervan. Het is in ieder geval een reden om de volgende keer toch maar niet te komen. Een dansavond met goede muziek zonder veel house in Desmet lijkt ons echter geweldig! Maar dan wel met een wat jonger publiek.
Jan


beware for the overkill, september lijkt me veel beter
Chap

Wij vonden het leuk. Het blijft wennen dat door de afwezigheid van sigarettenrook allerlei andere lichaamsgeuren verschijnen. Misschien zo’n citroen/lavendel/sinaasappelverstuiver? Het leek erop dat Stan nog wat moeite had met de knoppen, niet iedere overgang was soepel. En het personeel had het te druk waardoor de bediening soms te lang duurde. Om een uur of één was er niemand in de garderobe. Maar nogmaals: we keerden happy huiswaarts. Een mooie service zou zijn als je een uitrijkaart voor Markenhoven regelt voor bijvoorbeeld €10.
Robert


Het was een fantastische avond!!!!!!!
Wietske

Ik vond het helemaal goed vrijdagavond; meer mannen dan vrouwen had ik het gevoel… 1-0 voor jou dan… goede muziek; relaxte sfeer
Moos


Leuk dansfeest. Moet je nog een keer doen.
Kay


Hartelijk dank voor je uitnodiging en een geweldige avond. Ik hoop er de volgende keer weer bij te zijn. Houd me alsjeblieft op de hoogte, want ik kom zeker weer!!
Martijn


Shit shit shit shit shit..!!!!
Ben net thuis na 4,5 uur met de Wegenwacht zijn bezig geweest. Met de auto ambulance naar huis gebracht na uit elkaar geklapte radiateur..!!! Ik baal als een paar tap-dance schoenen die op een donzen dekbed staan te trappelen…Veel plezier jullie allemaal…. !!!
Rob