Routebeschrijving

Desmet Studio’s Amsterdam
Plantage Middenlaan 4a
1018 DD Amsterdam
info@clubdesmet.nl
020 – 521 7100

 

OPENBAAR VERVOER
Met het openbaar vervoer zijn we uitstekend bereikbaar. Vanaf luchthaven Schiphol is het met een taxi ca 20 minuten rijden. De Schipholtrein doet er een half uur over.

Maak verder gebruik van onderstaande trams en metro’s.

vanaf station:  lijn:   uitstappen halte:

AUTO
Amsterdam wil haar binnenstad autoluw maken. Daarom kost parkeren ca € 5,00 per uur. Hierdoor is er voor onze deur of in de Plantage Parklaan bijna altijd een parkeerplaats te vinden. Op alle dagen behalve zondag is de binnenstad per auto goed bereikbaar en is er in de parkeergarage Markenhoven voldoende ruimte.

vanuit Noord Holland volg:

vanuit alle andere richtingen volg:

Dit is het einde van de Plantage Middenlaan.
Desmet bevindt zich aan uw linkerhand aan het begin van de Plantage Middenlaan, ca 200 meter voorbij de afslag Artis.

Parkeren
Op de Plantage is het betaald parkeren à ca € 5,00 per uur. Er is meestal plaats op de Plantage Parklaan, dit is bij de stoplichten bij Desmet rechtsaf. In parkeergarage Markenhoven à ca € 5,00 per uur. Dit is bij de stoplichten bij Desmet rechtsaf, daarna linksaf over de brug en dan rechtdoor rijden. Markenhoven is aan uw linker hand.

TAXI TCA
Wie zich snel in Amsterdam wil verplaatsen kan zich het beste laten vervoeren door de TCA, Taxi Centrale Amsterdam. 020 – 777 77 77. Het moderne satelliet communicatiesysteem regelt een snelvoorrijden van de TCA-taxi.