Tickets voor 5 april 2019

Koop nu jouw voordelige VIP Tickets voor €.16,50 per kaart. Er is slechts een beperkt aantal kaarten voor de snelle beslisser. De Early Bird Tickets zijn helaas al uitverkocht.

Betaal je met IDeal dan rekent jouw bank nog €.0,79 per transactie, ongeacht het aantal bestelde kaarten.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende keer goedkope kaarten hebt meld je dan hier aan voor de Early Bird mailinglijst.
Als je hierboven tickets bestelt via de online kassa van Your Ticket Provider dan registreren wij jou naam en e-mailadres om je de tickets te mailen. We gebruiken jouw e-mailadres alleen om je op te hoogte te houden van de volgende Club Desmet avond. Wil je dat niet dan kun je nadat je de kaarten hebt ontvangen je direct hier afmelden.

Problemen met het bestellen van kaarten? klik dan hier boven op‏ Hulp nodig?  Kom je er dan nog niet uit bel dan met Your Ticket Provider: 030 20 40 258

Nvt betekent dat er helaas geen kaarten meer beschikbaar zijn of dat er op een later tijdstip nog extra kaarten beschikbaar komen. Zo zijn er soms, (maar lang niet altijd) op de dag van het feest vanaf 9:00 uur nog een paar kaarten beschikbaar voor late beslissers.
Let dus op Last Minute Ticket, maar ook hier geldt uitverkocht=uitverkocht.

Je kunt jouw kaarten ook verkopen via Facebook, als we snel uitverkocht zijn is er altijd wel iemand die er van af wil. Klik dan hier.

Wil je er zeker van zijn dat je er de volgende keer bij bent, meld je dan hier aan voor de mailinglijst, je krijgt dan als eerste bericht wanneer de kaarten in de verkoop gaan.