Tickets

De Early Bird tickets voor deze voorjaarsklassieker zijn helaas uitverkocht, maar er zijn nog enkele normale VIP-Tickets verkrijgbaar.
Betaal je met IDeal dan rekent jouw bank nog €.0,79 per transactie, ongeacht het aantal bestelde kaarten

Tot 1 juni 2020 is er geen Club Desmet. Als je al kaartjes hebt gekocht dan krijg je je aankoopbedrag minus bank- en transactiekosten zsm teruggestort.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende keer goedkope kaarten hebt meld je dan hier aan voor de Early Bird mailinglijst.
Als je hierboven tickets bestelt via de online kassa van Your Ticket Provider dan registreren wij jou naam en e-mailadres om je de tickets te mailen. We gebruiken jouw e-mailadres alleen om je op te hoogte te houden van de volgende Club Desmet avond. Wil je dat niet dan kun je nadat je de kaarten hebt ontvangen je direct hier afmelden.

Problemen met het bestellen van kaarten? klik dan hier boven op‏ Hulp nodig?  Kom je er dan nog niet uit bel dan met Your Ticket Provider: 030 20 40 258

Nvt betekent dat er helaas geen kaarten meer zijn.
Soms zijn er nog Last Minute Tickets beschikbaar, maar die zijn meestal ook snel uitverkocht, ook hier geldt uitverkocht=uitverkocht.


Je kunt jouw kaarten ook kopen of verkopen via Facebook, als we uitverkocht zijn is er altijd wel iemand die er van af wil. Klik dan hier.

Wil je er zeker van zijn dat je er de volgende keer bij bent, meld je dan hier aan voor de mailinglijst, je krijgt dan als eerste bericht wanneer de kaarten in de verkoop gaan.